Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas fyllda bakpotatis

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Dessa serverades på en Countryfest på Jägersbos Festplats i Höör. Jag tiggde receptet och nu vill jag gärna dela med mig. Jättegott! Till ett buffe´bord eller till en enkel kvällsrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Baka gärna bakpotatisen i ugnen dagen innan. ----------------------- Dela bakpotatisen längs med i två halvor. Skeda ur ganska mycket av "potatisen". - spara. Stek bacon i minder bitar - rinna av. Hacka persiljan.
  2. Blanda ihop potatis"mos", bacon, persilja och rör ner grädde till en lagon konsistens. Fyll de urhålkade potatisskålarna med blandningen.
  3. Ugn ca 200 grader - tills rätten har fått fin färg. Sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.