Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas gamla goda kinagryta

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett gammalt recept, men "still going strong".

Ingredienser

Instruktioner

1. Putsa och skär köttet i skivor och strimla dem sedan. 2.Ta bort svålen från sidfläsket. Strimla fläsket. 3. Fräs purjolök, grovrivet äpple, strimlad blekselleri och svamp. 4. Lägg över allt i en gryta. 5. Stek fläsket - krydda med salt, curry och paprika. 6. Lägg detta också över i grytan med det övriga. 7. Lägg i buljongtärning och häll i soja. Låt allt puttra under lock ca 25 min. 8. Red av grytan. 9. Blanda i böngrodda. Redning: 3/4 - 1 msk arrowrot el. pot.mjöl ½ dl torr sherry el. vitt vin el. vatten Ett par droppar vinäger Servera ris och en god sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.