Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas goda Kladdepizza

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Alla ungdomars och vuxnas förtjusning! Annorlunda, fyllig, krämig och supergod. Serveras med en grönsallad, som är blandad med Knorrs Örtagårdskryddor - olja och vatten.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienserna till degen. Låt den vila i kylskåpet ung. ½ timme. Under tiden gör man champinjonstuvningen: Lägg margarinet i en gryta och häll i champinjonerna. Bryn dem och häll sedan på lite mjöl och rör om. Därefter kommer grädden i. Rör om och låt det småputtra till det börjar tjockna. Ställ sedan grytan i kallt vatten, för att svalna. Skiva tomater, bacon och ost. Tag fram degen och kavla ut den, så att den passar en ugnsplåt. Böj upp kanterna på degen lite runt om. Häll på champ.stuvningen. Lägg på bacon, tomaterna och pizzakrydda. Överst kommer osten. Grädda i ugnen i ca 15 min. .............225 grader . Wauh!!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.