Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Janssons frestelse

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Blir alltid lika god.

Ingredienser

Instruktioner

1. Skala och strimla potatisen. 2. Hacka löken. 3. Varva potatis och lök i en smord form. 4. Dela anjovisbitarna och lägg den över potatisen. Häll även spadet över. 5. Häll grädden ovanpå. 6. Små klickar med margarin kan läggas över. 7. Häll ev. lite skorpmjöl över. 200 grader i ugnen i ca 30 mnuter. Mot slutet häller man på ytterliggar lite mjölk eller grädde.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ola23 3 december 2009

    Mycket god!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.