Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas kinakålpudding med lingonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Enkelt , snabbt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kinakålen (behöver ej förvällas) Blanda färsen med resten av ingredienserna Varva färsblandningen med kålstrimlorna i en smord ugnsform. Klicka på lite fett. Ringla soja över. Strö skorpmjöl över allt ihop.
  2. Ugn: 225 grader i ca 45 min.
  3. Ös ett par gånger med vätskan som bildas. Sila försiktigt av skyn i en kastrull och späd med lite vatten. Blanda med grädde och lingon och sjud ett par minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.