Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas köttfärslimpa med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag brukar göra köttfärslimpan på älgfärs, men man kan naturligtvis använda annan köttfärs.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop älgfärs med ett ägg, potatismospulver, grädde, hackad lök, svamp och kryddor. Forma till en avlång limpa och lägg den i en smord ugnsfast form. Pensla eventuellt med lite olja eller smält smör. Grädda i 175 graders ugn på andra eller tredje falsen nerifrån i ca 1 timme. Servera den i skivor med en enkel brunsås, potatis, lingonsylt eller gelé och grönsaker. Gärna kokta grönsaker.En god och enkel middag som passar både till vardag och helg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.