- Serverar: 4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Ett lånat recept från VV.
Supergott!!!!
Instruktioner
- Blanda färsen med margarin, potatismjöl, ägg, vitlök, grädde, salt, peppar och vatten.
Platta till/kavla ut färsen till en fyrkant.
Lägg på skinka i lager.
Strö över riven ost.
Rulla ihop som en rulltårta.
Lägg rullen i en smord form.
Pensla med soja.
Ställ in i ugnen - 200 g - ca 40 min.
- Gör en sås genom att koka upp vatten, buljongtärning och mjölk.
Koka försiktigt och smaksätt med soja, salt, peppar och socker.
Tillsätt redning och koka någon minut till.
Servera med potatis, lingon och grönsallad.
Publicerat den
22 oktober 2007
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättebra recept, hur gott som helst. Ett tips: var försiktig med saltet i köttfärssmeten. Den rökta skinkan,osten och sojan ger ändå mycket smak.
Hoppade över saltet och saltade på maten istället. Men jag hade nog klarat att saltat i smeten. Kryddor är så individuellt, bättre att lägga på när man äter om man är osäker.
Det här var riktigt gott :). Högsta betyg av mej.