Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas lätta Hallonkaka

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Snabbgjord och jättegod. Även andra bär kan användas.

Ingredienser

Instruktioner

Rör ihop ägg, socker och mjöl. Blanda i bakpulver och smält smör. OBS! Vispa ej. Häll smeten i en smörad och bröad form. Lägg i bären. 175 grader - nedre delen av ugnen i 30 min. Dek: Sikta florsocker över kakan och lägg på några fina hallon och ev. ett vackert grönt blad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.