Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Päronmarmelad med lime

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Lätt att göra och god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och skär päronen i små bitar. Riv skalet och pressa ur saften från limen. Koka päron, limesaft och lagerblad i en kastrull. Koka på svag värme under lock ca 15 min. Rör ner syltsocker och koka utan lock ca 5 min. Rör ner limskalet. Ev. mosa lite med en potatisstöt. Låt marmeladen stå ca 5 min. att svalna i kastrullen. Häll upp i burkar.
  2. Servera marmeladen till kex o ost. Brieost blir jättegott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.