Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas räkskålar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett lånat recept som är lätt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp vatten i en kastrull. Lägg ett galler ovanpå. Lägg en tunnbrödsskiva på gallret. Låt brödet ligga över det ångande vattnet tills det blivit mjukt. Lägg ev. ett lock ovanpå. Forma de mjuka bröden över små glas. Håll kvar dem med handen en stund tills bröden håller formen. Låt dem ligga kvar över glasen tills de åter torkat. Det blir små skålar. Blanda majonäs och gräddfil. Lägg i äpple och dill. Salta och peppra. Vänd försiktigt ner räkorna i såsen. Placera ut brödkorgarna på tallrikar.fördela räkröran i "skålarna" precis innan serveringen. Garnera med rom, dill och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.