Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas rodnande kassler

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här får man nog använda en sked också, för att få upp all den goda såsen.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kasslern i en långpanna. Stek den i 175 grader i ugnen i 3/4-1 tim. Fräs löken tills den blir genomskinlig. Tillsätt skinkan och låt allt fräsa någon minut till. Späd med vin och grädde. Tillsätt buljongtärning, tomatpure´, paprikapulver, dragon, salt och peppar. Småkoka ca 5 min. Skär kasslern i skivor och lägg dem på ett uppläggningsfat. Häll den goda såsen runt om skivorna. Servera med kkokt potatis och en härlig grönsallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gul13 26 september 2009

    Tack för ett jättegott recept. Jag gjorde dock en gryta av alltihop och serverade med ris och sallad. Det blev absolut topp. En solklar 5:a från oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.