Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas sillröra

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gott till sillbordet mm

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll tomatkrosset genom en sil och låt rinna av till 2 dl återstår. Skär sillen i tärningar samt löken (skall vara 2 dl lök). Finhacka dillen. Blanda allt, tag inte all peppar från början, kan bli för pepprigt då, smaka av och tillsätt ev mer peppar.
  2. Låt stå 2 dygn i kylskåp. Ät och njut av det goda!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.