Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Skomakarlåda

 
Skriv ut

Underbart god och enkel att göra. Härstammar från en resturang på västkusten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör en god potatismos.
  2. Klipp bacon i små bitar. Knaperstek dem. Stek köttet i baconfettet.
  3. Lägg upp mos och kött på tallrikar. Strö bacon över köttet. Klipp persilja över mosen.
  4. Dekorera gärna med ett vackert salladsblad.
  5. Servera maten upplagt på fat till var och en gäst.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.