Älskas av alla barn och vuxna! Serveras med smör och ost.
Instruktioner
- Blanda socker, sirap, vatten och smält margarin i en kastrull tills sockret har smält. Blanda i en skål - vetemjöl, bakpulver, nejlikor, ingefära och kanel. Ös sockerblandningen över. Blanda ihop. Degen blir lite lös. Häll allt på en smord braspanna eller lägg ett bakplåtspapper i braspannan innan. När smörgåspepparkakan är klar skäres den i rutor ca 8x6 cm. Dessa delas sedan längs med och ätes med smör och ost.
- 175 grader i ca 35 minuter.
Publicerat den
7 november 2005
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
å dom här är så goda:) min favvo när jag var liten:)
Hej, hej! Blev lite förvirrad då jag sökte på smörgåspepparkaka. Du har lagt upp två identiska recept, så när på att det är en dl mer socker och sirap i de ena. vilket ska man välja?