Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas valnötsfocaccia med gorgonzola

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Strykande åtgång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en bunke. Rör ut den med 37-gradigt vatten.
  2. Tillsätt flingsalt, olja och det mesta av mjölet. Arbeta till en smidig och lös deg. Jäs under bakduk i ca 45 minuter.
  3. Häll degen i en oljad långpanna - ca 25x40 cm. Låt jäsa under duk ca 30 minuter.
  4. Skär gorgonzolan i små bitar. Gör djupa hål i degen med fingertopparna. Tryck ner gorgonzolan och valnötterna i hålen. Ringla över olivolja. Strö över flingsalt.
  5. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.