Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ullas Wienerbullar

(1 kommentar)  
Skriv ut

Lätta att baka och underbart goda! Använd al.formar för bästa resultat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda smör vetemjöl och socker till en grynig massa. Rör jäst, socker, ägg och mjölk tills jästen löst sig. Häll det sedan över den gryniga massan.
  2. Fyllning: Rör ihop socker, smör och vaniljsocker.
  3. Kavla ut degen till en rekangulär platta. Bred på fyllningen och rulla ihop degen. Skär rullen i ca 1-2 cm bitar och lägg dem i al.formar. Lägg på en bakduk och låt bullarna jäsa 1 timme.
  4. 300 grader - mitt i ugnen ca 5 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • 62 22 augusti 2012

    Måste bara fråga ska smöret i degen vara smält el bara rumstempererat ?????

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.