Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ulrikas LCHF – Keso a’la Malta.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

MMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Goooodis, en underbar desert - som dessutom kan "förvandlas".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt keson rinna av i en sil. Vispa grädden medelhårt, blanda i vanilj & stevia. Häll i den avrunna keson. Servera ev. med en bit mörk choklad eller några hallon.
  2. "Förvandlingen2 görs enl. följande. Rester av "maltan" kan hällas i en ”pudding” bestående av 3 hela ägg och 1 dl vispgrädde som vispats något. Häll i smord ugnsfast form, grädda i 175 grader ca 60 min. Vill man få ”ostkake stuk” på anrättningen kan man före gräddningen även riva i sex sötmandlar och en bittermandel.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anette336 27 februari 2009

    Vad är vaniljpulver? Går det att använda florsocker?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.