Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ulrikas matbröd

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 12 timmar
Skriv ut

Ett frukostbröd som man startar kvällen före.

Ingredienser

Instruktioner

1. blande alla ingredienser i en bunke. låt jäsa 6-12 timmar. 2. Värm ugnen till 200 grader. 3. häll upp på mjölat bakbord. Dela degen i två delar. Vrid till två längder. 4. grädda direkt i nedre delen av ugnen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mariaagren 4 november 2009

    Låter lättsamt men hur länge skall de vara i ugnen ?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.