- Serverar: 6 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Ett mumsigt tillbehör som passar så väl på påsk som midsommar eller nyår.
Instruktioner
- Vispa grädden tjock och rör sedan ner creme fraiche, kvaiar och lök. Salta och rör om försiktigt.
- Lägg gelantinbladen i kallt vatten. Rulla vart blad för sig och låt dem ligga i 5-10 minuter.
- Krama ur det msta av vätskan och smält bladen över svag värme i kastrull eller i mocro 5-6 sek i en skål.
- Låt gelantinlösningen svalna något och rör sedan ner den i kaviargrädden. Rör om väl.
- Häll blandningen i en slät vattensköljd kransform. Täck över och förvarar i kyl minst 8 tim.
- Sänk sedan ner formen i hett vatten. Vriden lite och se så kransen lossnat. Torka formen, täck den med ett fat och vänd snabbt upp kransen på fatet så att den lossnar.
Publicerat den
9 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar