- Serverar: 6-10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Kanske väldens godaste kladdkaka för alla chokladälskare :)
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Kaka: Blanda ihop det smälta smöret med övriga ingredienser och grädda mitt i ugnen i ca 20-25 min beroende på hur kladdig du vill ha kakan. Brukar själv grädda drygt 20 min. Låt svalna.
- Frosting: Blanda ihop smöret med kakaon och florsockret. När blandningen svalnat lite kan du tillsätta ägget. Använd 3 dl florsocker om du vill ha en ganska tjock chokladfrosting, lite mindre om du vill ha den riktigt kladdig. Stryk över kakan när den svalnat.
- En garanterad fullträff!
Publicerat den
20 april 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Suveränt god kladdkaka, och supersmarrig frosting . Jag skulle gärna ge dig 10 poäng men det finns visst inte så höga poäng att ge. Men den vara verkligen superdupergod. Tack för detta receptet. mvh Tina
mums, väldigt god! :)
Den godaste kladdkakan jag någonsin har ätit och vi har provat många! Vi tog kokos till formen och så tog vi i ca 2msk kallt kaffe. Tack för ett toppenrecept!
så himla jätte god.XD
Är ständigt på jakt efter det bästa kladdkakereceptet, och detta är nog bäst hittills. Går att variera i mängder och är sådär seg utan att rinna.
Lånade glasyrreceptet. Enkelt och bra om man inte har så många ingredienser hemma. =) Räddade min kladdkaka.