Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbar kladdkaka med chokladfrosting

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 6-10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kanske väldens godaste kladdkaka för alla chokladälskare :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Kaka: Blanda ihop det smälta smöret med övriga ingredienser och grädda mitt i ugnen i ca 20-25 min beroende på hur kladdig du vill ha kakan. Brukar själv grädda drygt 20 min. Låt svalna.
  3. Frosting: Blanda ihop smöret med kakaon och florsockret. När blandningen svalnat lite kan du tillsätta ägget. Använd 3 dl florsocker om du vill ha en ganska tjock chokladfrosting, lite mindre om du vill ha den riktigt kladdig. Stryk över kakan när den svalnat.
  4. En garanterad fullträff!

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • Tiol 26 augusti 2008

    Suveränt god kladdkaka, och supersmarrig frosting . Jag skulle gärna ge dig 10 poäng men det finns visst inte så höga poäng att ge. Men den vara verkligen superdupergod. Tack för detta receptet. mvh Tina

  • Jujjan 6 januari 2009

    mums, väldigt god! :)

  • gummistovlar 15 juni 2010

    Den godaste kladdkakan jag någonsin har ätit och vi har provat många! Vi tog kokos till formen och så tog vi i ca 2msk kallt kaffe. Tack för ett toppenrecept!

  • bjoka 3 juni 2011

    så himla jätte god.XD

  • arrisen 7 maj 2012

    Är ständigt på jakt efter det bästa kladdkakereceptet, och detta är nog bäst hittills. Går att variera i mängder och är sådär seg utan att rinna.

  • pleta 27 september 2012

    Lånade glasyrreceptet. Enkelt och bra om man inte har så många ingredienser hemma. =) Räddade min kladdkaka.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.