Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbar kycklinggratäng med dragon och bacon

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En självkomponerad rätt som familjen tyckte mycket om. Älskar man som jag, creme fraiche och grädde i maten, ska man pröva att tillaga denna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bulgur/ris. Kycklingfilén strimlas och bryns i smör. Baconet steks. Purjon skärs i ringar och steks lätt. Blanda ihop kyckling, purjo, bacon och krydda.
  2. Häll i bulgur/ris i en ugnsfast form. Fördela kyckling, bacon och purjolöken över. Koka upp gratängsåsen och häll över detta i formen. Gratinera i 225 grader i ca 15 min.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • cattis7101 26 januari 2008

    Detta var jätte gott serverade med bulgur och bjöd på ett kalas! alla inkl min 4 + 6 åring älskade detta. Tack för detta recept detta kommer definítivt att göras fler ggr. Obs jag serverade bulgur vid sidan av ,ej i gratängen! Det vart toppen. Dock inget smalrecept!

  • Okänd 7 juli 2008

    Jättegott.Lagade detta igår och det blev en uppskattad söndagsmiddag. Tillhör numera mina favoriter.

  • Charmen 7 maj 2009

    Tack för ett toppengott och enkelt recept. Kommer att bjudas på många gånger.

  • catr 17 maj 2009

    Jättegod kycklinggratäng. Gjorde den igår , enkel att göra det är ett stort plus. Tack för receptet.

  • lindabjallan 26 juli 2010

    Hur god som helst! Nästan ännu godare dagen efter t o m!

  • sannado 10 augusti 2010

    Lagade detta igår och det var supergott... Tack för ett toppenrecept, kommer labsolut att lagas fler gånger:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.