Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Denna kycklingrätt kan man bara inte tycka illa om, den är jättegod och barnsligt enkel!! Alla mina arbetskamrater ville ha receptet när jag hade med mej denna enkla rätt till jobbet! Inget för dig som ogillar vitlök dock :)

Ingredienser

Instruktioner

  1. * Lägg kycklingen i vitlöksmarinad i några timmar innan du börjar matlagningen. * Sätt ugnen på 200 grader * Bryn kycklingfiléerna i stekpannan så dom får lite färg * Pensla marinad på fileerna medan du steker. * Lägg fileerna i en ugnssäker form och häll i matlagningsgrädden samt stekskyn. Du kan även hälla i lite till vitlöksmarinad och röra runt lite. *Skiva champinjonerna och lägg i såsen tillsammans med kycklingen. * Sätt in kycklingen i ugnen i 20- 25 minuter, tills kycklingen inte är röd längre.
  2. Servera med ris, pasta eller varför inte pressad potatis. Det funkar till allt. Jag lovar er en underbart god måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.