Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbar polkafudge

 
  • Serverar: 50 portioner
Skriv ut

Julgodis som är smältande gott och som är väldigt enkelt att göra. En succé på de flesta gottebord!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Klä en form, ca 20x20 cm i diameter, med bakplåtspapper eller olja den lätt.
  2. Häll den kondenserade mjölken i en skål. Finhacka chokladen och lägg i samma skål.
  3. Ställ skålen över en kastrull med kokande vatten och låt smälta samman till en jämn smet.
  4. Ta från värmen och rör ned polkagriskrosset. Häll upp i formen och låt stå i rumstemperatur tills det kallnat. Ställ i kylen ett par timmar och skär sedan i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.