Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Underbara rödbetsbiffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Vegorätt som går hem även bland de mest inbitna köttätare med smakrika tillbehör som vitlöksyoghurt och fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser, utom ströbröd. Forma smeten till bollar, lägg varje boll i en tallrik med ströbröd, platta till och vänd så den får ströbröd på båda sidor.
  2. Stek biffarna på medelvärme i 10-15 min, (det gör inget om de ser lite mörka ut). Rör ihop turkisk yoghurt med pressad vitlök, salt och gärna färsk hackad basilika.
  3. Servera med fetaost, en riklig sallad och potatis, bulgur eller ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chback 11 oktober 2009

    Oj så gott! Jag tog lite för mycket peppar bara, men med yoghurt till gick det bra ändå!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.