Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk färsbiffar - Fasírozott

 
Ungersk färsbiffar  -  Fasírozott Ungersk färsbiffar  -  Fasírozott
Skriv ut

En ungersk favoriträtt. En klassisk maträtt som är enkelt att göra. Ett recept som inte kräver någon större arbetsintsats. Du kan även grädda i ugnen (som köttfärslimpa).

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela osten i mindre bitar. Fräs löken i lite olja och låt svalna. Blanda ströbröd och mjölk sväll i 10 minuter. Blanda sedan med färs, ägg, lök, vitlök, salt, bladpersilja och peppar. Forma färsen till biffar, lägg en (eller två) ostbit på varje färsbit och forma färsen runt om så att osten täcks. Stek biffarna i olja (ca 3-4 minuter per sida)
  2. Servera med pasta, stekt eller kokt potatis, potatismos.... tomatsås, bröd...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.