Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk fisk gulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gulasch på ett nytt och spännande sätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek grönsakerna i olivoljan, rör i kryddor och tomatpuré. Slå på buljongen, tomaterna och koka ihop till simmig konsistens. Tillsätt salt och peppar. Lägg i paprikabitar i olika färger, purjolök eller nya bitar rotfrukter. Lägg i fisken och låt den sjuda någon minut med lock på. (Hur länge beror på fiskbitarnas storlek) Servera med gott ris samt citron och korianderyoghurt.
  2. Citron & korianderyoghurt : Blanda ihop alla ingredienserna och ställ kallt tills servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.