Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk grönsaksgryta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Snabb, enkel och god gryta med sting i.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i bitar. Stek bitarna i olja tills de fått en fin färg. Rör om nästan hela tiden. Tillsätt lök och paprika och stek ytterligare några minuter. Tillsätt de krossade tomaterna med spad, grönsaksbuljong, kumminfrön, paprikapulver och chilipulver. Smaka av med salt och peppar.
  2. Låt grytan puttra i 5-7minuter och servera sedan direkt från grytan.
  3. Servera gärna vitlöksbröd till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • boz1965 15 april 2010

    Det här receptet har du plockat från mig på Kokaihop. Men OK, det bjuder jag på. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.