Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk gulasch på lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mycket gott av strimlad lövbiff. Suveränt med pressad potatis till!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek köttet i smör på hög värme hastigt i en stekpanna. Ta upp köttet.
  2. Stek lök och nästan all paprika. Häll i buljongen tillsammans med köttet och låt småputtra i 5 min. Tillsätt creme fraiche, salt, peppar och låt det fortsätta småputtra i 5 min.
  3. Toppa med paprika och servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.