Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk korv

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Inte provat än

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Skär korven i strimlor. Lägg dem i en smord form (ugnssäker form)
  3. Skär paprikan i tärningar
  4. Vispa ihop kesella, mjölk, ägg, senap, pepparrot, dill, salt, peppar och paprikan.
  5. Häll blandningen över korven.
  6. Ställ mitt i ugnen och grädda i ca: 25 minuter. Lägg över folie mot slutet om ytan börjar bli för mörk.
  7. Garnera med dillkvistar och servera med kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.