Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk korv- och potatisgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Lite annorlunda och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skär potatisen i klyftor. Skala och hacka löken. Skär korven i skivor.
  2. Hetta upp oljan i en gryta och fräs potatis, lök, korv och paprika.
  3. Ta grytan från värmen och vänd ner paprikapulver och spiskummin, tillsätt vatten, buljongtärning, ajvar relish och gräddfil.
  4. Låt grytan småputtra försiktigt ca 15 minuter tills potatisen känns mjuk. Smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.