Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk kycklinggryta

(14 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

god och fettsnål...5 POINTS per person

Ingredienser

Instruktioner

Finstrimla kycklingfileerna och bryn tillsammans med strimlad purjolök och pressad vitlök. Blanda allt och koka cirka 10 minuter. Servera med klyftpotatis.

Liknande recept

Kommentarer (14)

  • amaria 10 januari 2008

    Min man älskade verkligen detta recept, vi åt det dock med ris isf klyftpotatis.

  • tina62 2 mars 2008

    En mycket god kombination men vi åt kokt potatis till.

  • lygo 3 juli 2008

    MUMS! Det här var ju helt underbart gott... Superenkelt och supergott!!! Bytte dock ut mild ajvar mot stark.

  • svepe 12 augusti 2008

    Det var mycket gott och enkelt att göra, tog stark ajvar i stället. Det passade mig när man har jobbat natt

  • susannelotus 3 september 2008

    har blivit en av mina favoriter som viktväktare

  • skyler 14 november 2008

    supergott! blev ett perfekt recept till en tjejkväll

  • Sommarsemester 28 februari 2009

    God och mycket lätt att göra!

  • bjuranna 6 mars 2009

    Supergott!! Sambon kom och ville provsmaka eftersom det luktade så gott från köket och ville gärna äta detta igen trots att han varken gillar kyckling eller vitlök.... Det blir en solklar 5:a!

  • Lisa80 4 juni 2009

    Gott och enkelt!

  • Emmalala 24 oktober 2009

    Underbar gryta! men istället för ajvar tog vi édes anna som kommer ifrån Ungern.. Smarrigt!

  • sadiashah 4 april 2010

    Verkar som ett helt perfekt recept :) Återkommer och betygsätter när jag har lagat klart!

  • dammtuzz 24 januari 2013

    Jättegod! :) Kommer absolut lagas fler gånger här hemma. :)

  • Tjebba 2 juni 2013

    Lagade den precis till familjen och det fick tummen upp från mig som kock (lätt att lag) och de som åt. Jag adderade lite cayennepeppar och paprika pulver för lite mer sting i smaken.

  • Annelij 20 februari 2019

    En storfavorit här, har gjort flera gånger men använder Ajvar stark och våran egentillverkade chili krydda. Starkt och gott. Imorgon blir det med bandspagetti.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.