Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungersk Kycklingpasta

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkel att göra och jättegod!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan. Skär purjolöken i strimlor på längden. Lägg dom i pastavattnet när det återstår någon minut av koktiden. Ta bort skinn och ben från kycklingen och skär köttet ibitar Skala och hacka vitlöken. Koka upp grädde och ajvar relish i en kastrull. Lägg i kycklingen, vitlök och timjan Låt koka någon minut Servera såsen med pastan.
  2. Mums!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Tine 28 februari 2009

    Jag gjorde Ungersk Kycklingpasta som jag sparat från dej. Och det blev en riktig favorit hos oss i vår familj Tack för ett bra recept!

  • Kicksan 28 februari 2009

    Det var roligt att få veta

  • famg 8 september 2010

    Jag såg nyligen detta recept på Arla.se, provade och det vart mkt gott. Så gott att vi samma helg bjöd mina föräldrar på det. Vad jag inte hade var en grillad kyckling så jag stekte/grillade egna filéer. Sen så hoppade jag över purjolöken. En miss månne, men då ville åtminstone sonen äta ;-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.