Mjölkfritt och glutenfritt
Instruktioner
- Putsa köttet och skär det i 2-3 cm stora bitar. Skala löken och skär den i skivor. Fräs löken lätt i ½ msk olja. Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull. Lägg i köttet och koka upp på nytt. Skumma eventuellt.
- Tillsätt salt och peppar, den frästa löken, tomater, ansjovis med spad och sambal oelek. Lägg på ett lock och låt grytan sjuda i ca 30 minuter. Skala morötterna och skär dem i tunna skivor. Putsa champinjonerna, dela dem om de är stora, och fräs dem i resten av oljan i stekpannan.
- Lägg morötterna och champinjonerna i grytan. Tillsätt eventuellt konjaken. Rör eller skaka samman mjöl och vatten och rör ner redningen.
- Låt grytan sjuda ca 10 minuter.
Publicerat den
11 juni 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Jättegott! Jag kunde dock inte låta bli att reda grytan med en skvätt vispgrädde;-) Dessutom körde jag det hela i tryckkokare, funkade fint.