Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungnsrostade rotsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Passar till all typ av kött och kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Skala rotsakerna , sötpotatisen och löken, tvätta potatisen. Skär rotsaker och potatis i klyftor. lägg allt i en bunke, häll över olja, salt, peppar och pressad vitlök, blanda väl. lägg allt på en plåt och ställ in i ugnen 250 grader, ca 30 minuter. Allt ska få bra färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.