Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsbakad lax med dillsås

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Enkelt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och sätt potatisen på kokning
  2. Smöra en ungsform
  3. Salta och peppra laxen och lägg den i formen
  4. Strö över dill och smulad buljongtärning
  5. Häll sedan på matlagningsgrädden och strö lite extra salt & peppar över
  6. Servera med en grön sallad eller andra grönsaker
  7. Man får ta ut och kolla när laxen är klar (är beroenden på hur tjock eller tunn den är) men jag brukar ha den i ugnen ca, 20minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena2323 15 november 2008

    Väldigt gott och gud så enkelt!! Tog inte många minuter! Tack för ett gott recept! =)

  • jaaniis 30 mars 2009

    Enkelt och gott!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.