Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsbakad laxfilé med dijonsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Supergott och snabbt gjort!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Laxen: Lägg laxen i en ugnsäker form, pensla med smält margarin eller smör. Strö över salt och peppar. Sätt formen i mitten av ugnen och låt den stå ca 20 minuter i 175 grader.
  2. Såsen: Blanda alla ingridienserna i en kastrull och koka upp.
  3. Servera med kokt potatis eller couscous.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.