Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ungsgratinerad hel baguette

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lokalbutik göra dessa sjukt goda baguetter. Jag är inte helt säker på måtten ännu men kommer att prova mig fram och eventuellt ändra måtten senare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt på ugnen på 200 grader.
  2. Hacka purjolök och skinka i småbitar. Blanda tillsammans med alla andra ingredienser förutom själva baguetten.
  3. Skär ett snitt längs med baguettens överdel. Bred ut röran i baguetten. Det ska bli ganska mycket röra, nästan så att det hamnar utanför :-)
  4. Linda in i folie och värm i 15-20 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.