Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Upp- och nervända äppleknäckbrownies

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mycket goda brownies!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 180º. Smörj en liten långpanna.
  2. Äppelknäck: Lägg smör och socker i en liten kastrull och smält på låg värme under omrörning. Häll över smeten i formen och lägg äppleskivor ovanpå.
  3. Brownies: Lägg smör och socker i en skål och vispa smeten ljus och luftig. Vispa gradvis i äggen.
  4. Sikta mjöl, bakpulver, bikarbonat och kanel och vänd ner det i kaksmeten. Blanda i äpple och nötter.
  5. Häll över smeten i formen och grädda i ugnen i 35-40 min tills kakan är stel och gyllengul. Låt den svalna i formen i 10 min, stjälp sedan upp den upp- och ner och skär den i rutor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.