Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Uppochnedvänd smörgås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt konstig "macka". Väldigt god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka äggen och låt dem svalna. Skiva dem och lägg dem sedan i botten av en ugnsfast form. Gör en stuvning, alltså smält smör. Vispa i mjölet, och sedan mjölken. Krydda med Fyra kryddor och salt. Rör ner räkorna. Häll stuvningen över äggen. Skär brödskivorna i rutor, och strö dem över äggen och stuvningen. Gratinera i ugnen, 200 grader, tills brödet fått fin färg.
  2. Servera med sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.