Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Uppstekt tunnbröd med kall falukorv

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Har provat och det är som uppstekt tunnpannkaka med korv. Skulle jag göra det igen så blir även korven stekt. Fick receptet av Ullis en kall vinterdag i Telits början. Allt var möjligt då och nyfiken som jag är så provar jag!

Ingredienser

Instruktioner

Stek tunnbrödet, t ex Mjälloms eller Gene i smör och häll sen på mjölken. Det ska bli ett "limmigt" mos som sedan kryddas med en aning socker. Skär kall god falukorv i skivor eller strimlor och servera moset till den.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.