Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Uramaki

 
Skriv ut

En sushi-rulle där riset sitter på utsidan.

Ingredienser

Instruktioner

1. Lägg noribladet på bambumattan. 2. Fördela riset ända ut i kanterna med lätt fuktade fingertoppar. 3. Lägg plastfilm över riset o vänd så att plastfilmen ligger ner mot bambumattan. 4. Gör en wasabisträng tvärsöver noribladet, cirka 4 cm in, och lägg shisobladen laxen och gräslöken längs med wasabisträngen. 5. Rulla ihop rullen. 6. Forma rullen med hjälp av mattan till den form du vill ha.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.