Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Urenkel och busgod rabarberpaj!

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Rabarbertider, sommartider och lata dagar. Det här är en snabbis och underbart god, gör absolut succé.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och skär rabarbern i ca 2 cm,s bitar. Lägg i en pajform, strö över citronkaksmixen, gärna i lite klumpar det gör inget. Ringa sist över flytande margarin.
  2. Om man har röda vinbär är det gott att också ha på lite.
  3. Grädda i ca 20-25 minuter.
  4. Servera med vaniljsås eller vaniljglass!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • mmarabou 5 juni 2008

    Låter jättegott! Ska spara ditt recept. Jag har gjort nån liknande paj tidigare men med päron och då hyvlade jag över smör över kakmixen, det går också jättebra!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.