Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Utepizza

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Detta är ett recept för dig som vilä äta pizza ute, och inte på restaurang. Receptet är för en pizza och den utrustning du behöver är en teflonpanna med brännare. Stek löken. Tryck sedan ut 1/2 av degen i stekpannan. Bred på hälften av tomatsåsen och lägg därefter på hälften av fyllningen. Spara 1 cm deg längs kanten av pannan. Krydda i lämplig mängd. Gör därefter ett lock av den återstående degen och lägg det ovanpå fyllningen. Nyp sedan ihop kanterna och stek på ganska svag värme i ca 10-15 minuter. Vänd därefter pizzan och stek lika länge på andra sidan. Servera!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.