Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vänskapsbröd från solf

 
Skriv ut

Tar en aningen tid att laga men är gott. Rättat beskrivningen och ingredienserna.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda råg-och vetekross,linfrö,vetekli,salt,sirap och russin eller lingonsylt blandas med det ljumma vattnet.Låt stå till följande dag. Nästa dag:Häll det kokande vattnet över blandningen och rör om. Tillsätt mjölet och torrjästen.Baka ut till 4 bullar och låt jäsa 25 minuter på plåten. Grädda 15-20 min i ugnen i 225-250 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.