Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vänskapssallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Nyttig, hållbar jättegod salladö som kan förvaras mer än en vecka i kylskåp. Lika god till både kött och fisk, eller som lunchrätt med en brödskiva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de strimlade grönsakerna i en stor skål
  2. Koka upp såsen och slå den het över grönsakerna
  3. Slå slladen i en förpackning som kan tillslutas och förvara i kylskåp

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Johan 6 november 2022

    Rapsolja och socker i en sallad? Är det ett dåligt skämt eller läkemedelsföretagens försök att hålla människor sjuka? Jag beordrar alla människor att läsa på om vad frö-oljor gör med våra kroppar. Sen slutar vi kanske även med att LÄGGA TILL socker i våra sallader.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.