Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens enklaste bröd

 
  • Tid: 3 timmar
Skriv ut

Gott, enkelt och nyttigt

Ingredienser

Instruktioner

Smula jästen, tillsätt salt och häll över vatten, rör om Tillsätt övriga ingredienser, rör till en lös deg. Jäs 1-2 tim under fuktig duk eller plast Sätt ugnen på 250 gr Häll försiktig (INTE knåda alls) ut degen på en smord långpanna.Det blir ett jättebröd! Jäs 30 min Grädda 15 min mitt i ugnen. Sänk sedan ugnsvärmen till 150 gr Grädda 40-50 min, färdigt när det låter ihåligt. OBS! Om man vill kan man blötlägga solrosfrönen ca 20 min innan de blandas i degen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.