Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens godaste hallon- och blåbärspaj

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En supergod och krämig paj som snabbt blir allas favorit!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ställ ugnen på 200°C. Smörj pajformen.
  2. Fyllningen: Blanda ihop bären med mjöl och socker i en bunke.
  3. Blanda ihop smör, socker och vetemjöl och blanda ihop det till en deg. Dela degen i två delar. Den ena plattar man ut och använder som botten och väggar i pajformen. Häll ner bärblandningen i pajformen och täck över med resten av smuldegen.
  4. Låt stå ugnen i 15-20 minuter.
  5. Serveras med vaniljsås, grädde eller glass!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • MoaBoman 3 maj 2012

    Super gott!! :) En ny favorit! :D

  • MoaBoman 3 maj 2012

    Super gott!! :) En ny favorit! :D

  • monkisp 7 augusti 2012

    Godaste paj jag har ätit! Den kommer att återvända många gånger :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.