- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Pyttipanna har alltid varit en favorit och den bästa är denna! Ät och njut :D
Instruktioner
- Finhacka löken, skär potatisen och kotletterna i tärningar. Klipp/skär baconen i ca 2 cm långa bitar. Om kantarellerna är färska, skär dem i bitar och förväll dem.
- Börja med att fräsa löken i smör, lägg över den på ett fat när den blivit genomskinlig. Stek därefter bacon till önskad krispighet, lägg den sedan på ett hushållspapper för att få bort överflödigt fett. Fräs kantarellerna och lägg dem på ett fat. Fräs potatisen tills den fått en gyllenbrun färg. Blanda därefter samman allt, antingen i en hög stekpanna eller i en stekgryta. Rör runt och stek tills allt är varmt. Salta och peppra efter smak och tycke.
- Servera med inlagda rödbetor.
Publicerat den
9 januari 2011
Liknande recept
Skriv kommentar