Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Världens godaste pyttipanna med kantareller

 
Världens godaste pyttipanna med kantareller Världens godaste pyttipanna med kantareller
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Pyttipanna har alltid varit en favorit och den bästa är denna! Ät och njut :D

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka löken, skär potatisen och kotletterna i tärningar. Klipp/skär baconen i ca 2 cm långa bitar. Om kantarellerna är färska, skär dem i bitar och förväll dem.
  2. Börja med att fräsa löken i smör, lägg över den på ett fat när den blivit genomskinlig. Stek därefter bacon till önskad krispighet, lägg den sedan på ett hushållspapper för att få bort överflödigt fett. Fräs kantarellerna och lägg dem på ett fat. Fräs potatisen tills den fått en gyllenbrun färg. Blanda därefter samman allt, antingen i en hög stekpanna eller i en stekgryta. Rör runt och stek tills allt är varmt. Salta och peppra efter smak och tycke.
  3. Servera med inlagda rödbetor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.