I somras på båtsemestern svängde jag ihop det här receptet och det blev så otroligt gott. Jag har gjort den flera gånger sedan dess, både som pastasås och som lasagne och det har blivit en av familjens favoriträtter. Roligast av allt är att barnen älskar den. Linser är vanligtvis inte något som står på deras favoritlista, men i den här rätten slinker det ner. Ett annat plus med den här vegetariska köttfärssåsen är att den blir bara godare om den får stå till dagen efter så du kan med fördel göra en stor sats och ha flera dagar i kylskåpet. Tips! Använd såsen och gör en lasagne. Jag varvar såsen med zuccini, lasagneplattor och mozzarella. Himmelsk gott!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Om inte "köttfärssåsen" innehåller likdelar så är det absolut inte köttfärssås.