Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbotten- och parmesanpanerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ibland blir det bästa resultatet när man tager vad man haver, dvs. inte tillräckligt mycket av den ena sortens ost. Just tillsammans med en kall sås blev det en fröjd!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ströbröd, ost, flingsalt och svartpeppar. Vispa upp äggen i en djup tallrik. Halvera filéerna på mitten och doppa först i ägg och vänd sedan ordentligt i ostblandningen. Till servering: Klyftpotatis Kall sås Grönt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.